NEWSLETTER IUNIE 2021
 
Asociația Națională a Evaluatorilor Autorizați din România
 
 
Știri ◾ Conferința „Piața imobiliară/Analize statistice” – Online, 9 iunie 2021 ◾ Aplicația „REVISTA VALOAREA” - actualizată
 
Evenimente viitoare
 
Poziția oficială ANEVAR
 
Newsletter-ul și în spațiul oficial ANEVAR de social media
 

Conferința „Piața imobiliară/Analize statistice” – Online, 9 iunie 2021

Conferința „Piața imobiliară/Analize statistice” – Online, 9 iunie 2021

Conferința „Piața imobiliară – analize statistice”, a avut loc online, pe pagina resurse.anevar.ro, în data de 9 iunie 2021.

Speakerii acestei ediții au fost :

 • Adrian VASCU - Președinte ANEVAR 2014-2015 | Senior Partner VERIDIO S.R.L.

 • Mihail BOJINCĂ - Președinte ANEVAR 2004-2005 | Membru în Comisia de Etică și Disciplină ANEVAR

 • Dorel NIȚĂ - Head of Research Imobiliare.ro

 • Elena IONAȘCU – Cercetător științific IROVAL

 • Adrian POPA BOCHIȘ - Preşedinte al Comisiei de calificare şi atestare profesională ANEVAR | Senior Partner, COO Darian DRS S.A.

 • Alina COJOCARU - Director, Head of Valuation Advisory Jones Lang LaSalle

 • Ovidiu ION - Head of Valuation CBRE Romania

 • Raluca BUCIUC - Director | Partner Valuation Services and Hospitality Advisory Services Colliers Romania

 • Cristi MOGA - Head of Research Cushman & Wakefield Echinox

Moderatori :

 • Sorin PETRE - Președinte ANEVAR | Partner PricewaterhouseCoopers

 • Daniel MANAŢE - Preşedinte ANEVAR 2016-2017 | Membru în Comisia de Etică și Disciplină ANEVAR

Detalii, aici.

Aplicația „REVISTA VALOAREA” - actualizată

Vă informăm că am actualizat aplicația gratuită care găzduiește revista „Valoarea, oriunde este ea”. Aceasta este disponibilă în AppStore și GooglePlay sub denumirea REVISTA VALOAREA.

Vă invităm să o instalați și să urmăriți aparițiile trimestriale ale revistei, să consultați arhiva publicației sau să identificați alte informații de interes, pe care le postăm periodic pe Home.

EVENIMENTE VIITOARE

În anul 2021 continuăm organizarea evenimentelor noastre profesionale în sistem online. Vă invităm să accesați programul orientativ al acestora, aici.

Următorul eveniment este ZIUA EVALUATORULUI, în 9 septembrie!

Schimbul permanent de cunoștințe profesionale reprezintă o componentă de bază a excelenței în activitatea profesională. Cu atât mai mult cu cât criza a dus rapid la transformări uriașe, iar singura modalitate de a rămâne conectat la realitățile piețelor fiind culegerea permanentă de informații din surse sigure. Vă așteptăm cu teme și speakeri de valoare la aceste conferințe!

Pentru detalii, urmăriți Newsletter-ul nostru, pagina de web – www.anevar.ro și conturile oficiale de Social Media – Facebook, LinkedIn, Twitter, Instagram, Youtube.

POZIȚIA OFICIALĂ ANEVAR

Punctele de vedere oficiale ale Asociației cu privire la diverse aspecte ce vizează profesia de evaluator pot fi consultate aici.

Newsletter-ul și în spațiul oficial ANEVAR de social media

Citiți Newsletter-ul nostru și în paginile oficiale ale ANEVAR de Facebook, Twitter și LinkedIn. Conectați-vă cu noi prin intermediul celor trei conturi de social media și veți primi în timp real toate informațiile despre evenimentele și activitățile Asociației!

Ne găsiți aici:

Informatii de contact ANEVAR

Sediul central
Str. Scarlatescu nr. 7, sector 1, Bucuresti, 011158

Telefon:    +4 021 315 6564    +4 021 315 6505
Fax:    +4 021 311 1340
E-mail:    anevar@anevar.ro
Program:    Luni - Joi: 09:00 - 17:30
Vineri: 09:00 - 15:00

Pentru informatii de contact privind filialele asociatiei, va rugam sa vizitati site-ul nostru.

Despre Newsletter

Newsletter-ul ANEVAR este o publicatie lunara in care va prezentam articole din domeniul evaluarilor si noutati despre organizatia noastra.

Daca doriti sa nu mai primiti acest newsletter, va rugam sa urmati instructiunile din pagina dupa ce dati click pe cuvantul DEZABONARE.

Despre ANEVAR

Asociatia Nationala a Evaluatorilor Autorizati din Romania a luat fiinta, in anul 2011, in baza Ordonantei Guvernului Romaniei nr. 24/2011 privind unele masuri in domeniul evaluarii bunurilor, aprobata cu modificari prin Legea nr. 99/2013, ca organizatie profesionala de utilitate publica, fara scop patrimonial, din care fac parte evaluatorii autorizati in conditiile stabilite de acest act normativ. Asociatia este autoritatea competenta care organizeaza, coordoneaza si autorizeaza desfasurarea activitatii de evaluator autorizat in Romania si reprezinta interesele profesiei de evaluator autorizat la nivel national si international.

In prezent asociatia numara peste 4300 membri titulari si 350 de membri corporativi si isi desfasoara activitatea atat la nivel sediului sau central din municipiul Bucuresti cat si la nivelul celor opt filiale din teritoriu.

Pentru informatii suplimentare va rugam sa vizitati site-ul nostru www.anevar.ro