NEWSLETTER APRILIE 2021
 
Asociația Națională a Evaluatorilor Autorizați din România
 
 
Știri ◾ Conferința „Evaluarea pentru Piața de Capital din România” – 19 Mai 2021, Online ◾ Revista VALOAREA – Nr. 30 ◾ Seminar online ANEVAR – iiBV – Mai 2021 ◾ IVSC – webinarii gratuite – Mai 2021
 
Evenimente viitoare
 
Analize de piață
 
Poziția oficială ANEVAR
 
Newsletter-ul și în spațiul oficial ANEVAR de social media
 

Conferința „Evaluarea pentru Piața de Capital din România” – 19 Mai 2021, Online

Conferința „Evaluarea pentru Piața de Capital din România” – 19 Mai 2021, Online

În data de 19 mai vom organiza online cea de-a 19-a ediție a conferinței „Evaluarea pentru Piața de Capital din România”.

Printre speakerii confirmați ai acestei ediţii sunt:

  • Daniela ROPOTĂ - Președinte al Asociației Analiștilor Financiar Bancari din România | Senior Associate Valuation, Modeling and Economics PwC

  • Alexandra SMEDOIU - Președinte al Consiliului Director al CFA România | Partener Deloitte

  • Daniel MANAŢE - Preşedinte ANEVAR 2016-2017

  • Mihai CĂRUNTU - Senior Corporate Finance Analyst BRD Groupe Societe Generale.

Mai multe detalii, aici.

Revista VALOAREA – Nr. 30

Revista VALOAREA – Nr. 30

O ediție de excepție a revistei Valoarea a fost lansată la finalul trimestrului 1 2021. Tema generală este reprezentată de Evaluarea pentru Raportare Financiară.

Vă invităm să o parcurgeți aici.

Seminar online ANEVAR – iiBV – Mai 2021

Seminar online ANEVAR – iiBV – Mai 2021

ANEVAR și iiBV organizează un seminar - Premiums and Discounts in Business Valuation & Valuing Early-Stage Companies - ce se va desfășura pe parcursul a două zile, în limba engleză, pe platforma zoom.us, în luna mai.

Lectori: Andrew Strickland – Președinte Education Committee iiBV (11 Mai, orele 10:00-13:00 - Premiums and Discounts in Business Valuation) și Anton Lezhja – ASA, MRICS, CF, Director Departamentul Financial Advisory Services al Deloitte în Europa Centrală, Președinte al Board-ului iiBV (14 Mai, orele 10:00-13:00 - Valuing Early-Stage Companies).

Mai multe informații găsiți aici.

IVSC – webinarii gratuite – Mai 2021

IVSC – webinarii gratuite – Mai 2021

IVSC anunță o serie de webinarii gratuite ce vor avea loc în luna mai. Pentru cei interesați, iată datele, orele (!British Summer Time!) și temele propuse:

Coming out of lockdown: The post-pandemic economic environment and its impact on valuation

Monday 17 May, 13:00-14:30 (BST)

Valuation and the rise of alternative investments

Thursday 20 May, 14:30-16:00 (BST)

The Treatment of operating leases under IFRS and U.S. GAAP - Valuation considerations

Friday 21 May, 15:00-16:30 (BST)

Putting value at the core of ESG

Wednesday 26 May, 12:00-13:30 (BST)

What will LIBOR cessation mean for valuation?

Thursday 27 May, 12:00-13:30 (BST)

Mai multe detalii sunt disponibile aici.

EVENIMENTE VIITOARE

În anul 2021 continuăm organizarea evenimentelor noastre profesionale în sistem online. Vă invităm să accesați programul orientativ al acestora, aici.

Schimbul permanent de cunoștințe profesionale reprezintă o componentă de bază a excelenței în activitatea profesională. Cu atât mai mult cu cât criza a dus rapid la transformări uriașe, iar singura modalitate de a rămâne conectat la realitățile economice fiind culegerea permanentă de informații din surse sigure. Vă așteptăm cu teme și speakeri de valoare la aceste conferințe!

Următoarea conferință va fi: Evaluarea pentru Piața de Capital din România, în data de 19 mai.

Pentru detalii, urmăriți Newsletter-ul nostru, pagina de web – www.anevar.ro și conturile oficiale de Social Media – Facebook, LinkedIn, Twitter, Instagram, Youtube.

ANALIZE DE PIAȚĂ

Continuăm să vă supunem atenției noi analize ale pieței imobiliare, furnizate de diferiți raportori. Acestea sunt găzduite pe site-ul nostru, în pagina Resurse. Corectitudinea datelor cuprinse în analizele prezentate este garantată de fiecare entitate furnizoare în parte.

Luna aceasta vom publica o nouă analiză a site-ului www.analizeimobiliare.ro, Raportul pentru T1 2021.

Acesta poate fi studiat aici.

POZIȚIA OFICIALĂ ANEVAR

Punctele de vedere oficiale ale Asociației cu privire la diverse aspecte ce vizează profesia de evaluator pot fi consultate aici.

Newsletter-ul și în spațiul oficial ANEVAR de social media

Citiți Newsletter-ul nostru și în paginile oficiale ale ANEVAR de Facebook, Twitter și LinkedIn. Conectați-vă cu noi prin intermediul celor trei conturi de social media și veți primi în timp real toate informațiile despre evenimentele și activitățile Asociației!

Ne găsiți aici:

Informatii de contact ANEVAR

Sediul central
Str. Scarlatescu nr. 7, sector 1, Bucuresti, 011158

Telefon:    +4 021 315 6564    +4 021 315 6505
Fax:    +4 021 311 1340
E-mail:    anevar@anevar.ro
Program:    Luni - Joi: 09:00 - 17:30
Vineri: 09:00 - 15:00

Pentru informatii de contact privind filialele asociatiei, va rugam sa vizitati site-ul nostru.

Despre Newsletter

Newsletter-ul ANEVAR este o publicatie lunara in care va prezentam articole din domeniul evaluarilor si noutati despre organizatia noastra.

Daca doriti sa nu mai primiti acest newsletter, va rugam sa urmati instructiunile din pagina dupa ce dati click pe cuvantul DEZABONARE.

Despre ANEVAR

Asociatia Nationala a Evaluatorilor Autorizati din Romania a luat fiinta, in anul 2011, in baza Ordonantei Guvernului Romaniei nr. 24/2011 privind unele masuri in domeniul evaluarii bunurilor, aprobata cu modificari prin Legea nr. 99/2013, ca organizatie profesionala de utilitate publica, fara scop patrimonial, din care fac parte evaluatorii autorizati in conditiile stabilite de acest act normativ. Asociatia este autoritatea competenta care organizeaza, coordoneaza si autorizeaza desfasurarea activitatii de evaluator autorizat in Romania si reprezinta interesele profesiei de evaluator autorizat la nivel national si international.

In prezent asociatia numara peste 4300 membri titulari si 350 de membri corporativi si isi desfasoara activitatea atat la nivel sediului sau central din municipiul Bucuresti cat si la nivelul celor opt filiale din teritoriu.

Pentru informatii suplimentare va rugam sa vizitati site-ul nostru www.anevar.ro