NEWSLETTER MAI 2020
 
Asociația Națională a Evaluatorilor Autorizați din România
 
 
Știri ◾ Call for Papers - webinarii ◾ Întâlnire de lucru online ANEVAR - ARB ◾ Lansare Webinar – D68 Evaluarea proprietății imobiliare ◾ Reprogramăm conferința ANEVAR – Analize Imobiliare
 
Analize de piață
 
Poziția oficială ANEVAR
 
Newsletter-ul și în spațiul oficial ANEVAR de social media
 

Call for Papers - webinarii

Call for Papers - webinarii

ANEVAR lansează către toți membrii săi invitația redactării unor webinarii pe teme de interes pentru profesie. Invitația se adresează tuturor acelora dintre dvs. care consideră că dețin cunoștințe profesionale solide, necesare elaborării unor astfel de webinarii și care doresc să contribuie la dezvoltarea și diversificarea temelor materialelor incluse în platforma de pregătire profesională. Lucrările ce vor parcurge etapele din Procedura de aprobare a unor materiale de instruire continuă în domeniul evaluării, aprobată prin HCD Nr. 68 din 2015, vor fi incluse în programa de pregătire profesională continuă a Asociaței.

Vă rugăm să lecturați Procedura anterior menționată și să respectați și să urmați întocmai etapele de lucru stabilite în cuprinsul acesteia.

Propunerile dvs. sunt așteptate pe adresa de e-mail: carmen.stancu@anevar.ro

Întâlnire de lucru online ANEVAR - ARB

Întâlnire de lucru online ANEVAR - ARB

În data de 30 aprilie a.c. reprezentanți ai ANEVAR și ai instituțiilor bancare membre ale Asociației Naționale a Băncilor (ARB) s-au întâlnit într-o ședință organizată online pentru o dezbatere pe marginea provocărilor comune cu care se confruntă profesioniștii ambelor organizații în contextul noii realități economice, generată de pandemia de COVID-19.

În cadrul întâlnirii au fost realizați primii pași pentru identificarea mai multor aspecte referitoare la activitatea membrilor din timpul și după încetarea restricțiilor impuse de autorități, iar eventualele soluții urmează a fi prezentate într-o ședință viitoare, în urma analizării unor date și statistici deținute de ambele entități, dar și pe baza informațiilor furnizate de asociații internaționale, respectiv EMF (European Mortgage Federation) și altele.

Lansare Webinar – D68 Evaluarea proprietății imobiliare

Lansare Webinar – D68 Evaluarea proprietății imobiliare

ANEVAR anunță în premieră organizarea unui webinar realizat pe baza seminarului „D49 - Evaluarea proprietății imobiliare”, având același conținut și echivalat, de asemenea, cu 12 ore de pregătire profesională continuă. Până la data de 30 septembire 2020 puteți beneficia de o reducere a tarifului de 25%, rezultând un preț de 600 lei. Acesta va fi disponibil la începutul lunii iunie.

Prin HCD Nr. 40 din 2020, s-a aprobat organizarea de seminare în sistem online – de tipul webinar, pentru asigurarea pregătirii profesionale continue a evaluatorilor autorizați din România. Toate detaliile despre structura webinarului și sistemul de testare, sunt detaliate în Hotărârea anterior menționată.

Reprogramăm conferința ANEVAR – Analize Imobiliare

Reprogramăm conferința ANEVAR – Analize Imobiliare

Suntem nevoiți să reprogramăm pentru o zi din toamna acestui an Conferința organizată de ANEVAR împreună cu Analize Imobiliare. Nu am renunțat la organizarea acestui eveniment și ne dorim să aibă loc atunci când se va anunța oficial că se pot organiza adunări în condiții de maximă siguranță. Susținem măsurile de prevenție anunțate de autorități în contextul pandemiei de COVID-19 și ne conformăm acestora. Astfel, vom reveni cât mai repede cu o dată exactă. Locația rămâne aceeași, toate informațiile transmise până acum, legate de agendă și speakeri, rămân neschimbate. Listele cu cei care s-au înregistrat rămân, de asemenea, valabile.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și sperăm să fiți alături de noi în toamnă!

Vă stăm la dispoziție cu informații suplimentare la adresa de e-mail: comunicare@anevar.ro.

ANEVAR și Analize Imobiliare vor organiza cea de-a 3-a ediție a conferinței intitulate „Analiza pieței imobiliare și evaluarea proprietăților”. Evenimentul va avea loc la Radisson Blu Hotel din București. Înscrierile se fac în limita locurilor disponibile, direct pe site-ul dedicat evenimentului: click aici.

Tot pe pagina web a conferinței este disponibilă și lista cu numele speakerilor invitați și temele de discuție propuse.

ANALIZE DE PIAȚĂ

Continuăm să vă supunem atenției noi analize ale pieței imobiliare, furnizate de diferiți raportori. Acestea sunt găzduite pe site-ul nostru, în pagina Resurse. Corectitudinea datelor cuprinse în analizele prezentate este garantată de fiecare entitate furnizoare în parte.

Luna aceasta vom publica o nouă analiză a site-ului www.analizeimobiliare.ro, Raportul pentru T1 2020.

Acesta poate fi studiat aici.

POZIȚIA OFICIALĂ ANEVAR

Punctele de vedere oficiale ale Asociației cu privire la diverse aspecte ce vizează profesia de evaluator pot fi consultate aici.

Newsletter-ul și în spațiul oficial ANEVAR de social media

Citiți Newsletter-ul nostru și în paginile oficiale ale ANEVAR de Facebook, Twitter și LinkedIn. Conectați-vă cu noi prin intermediul celor trei conturi de social media și veți primi în timp real toate informațiile despre evenimentele și activitățile Asociației!

Ne găsiți aici:

Informatii de contact ANEVAR

Sediul central
Str. Scarlatescu nr. 7, sector 1, Bucuresti, 011158

Telefon:    +4 021 315 6564    +4 021 315 6505
Fax:    +4 021 311 1340
E-mail:    anevar@anevar.ro
Program:    Luni - Joi: 09:00 - 17:30
Vineri: 09:00 - 15:00

Pentru informatii de contact privind filialele asociatiei, va rugam sa vizitati site-ul nostru.

Despre Newsletter

Newsletter-ul ANEVAR este o publicatie lunara in care va prezentam articole din domeniul evaluarilor si noutati despre organizatia noastra.

Daca doriti sa nu mai primiti acest newsletter, va rugam sa urmati instructiunile din pagina dupa ce dati click pe cuvantul DEZABONARE.

Despre ANEVAR

Asociatia Nationala a Evaluatorilor Autorizati din Romania a luat fiinta, in anul 2011, in baza Ordonantei Guvernului Romaniei nr. 24/2011 privind unele masuri in domeniul evaluarii bunurilor, aprobata cu modificari prin Legea nr. 99/2013, ca organizatie profesionala de utilitate publica, fara scop patrimonial, din care fac parte evaluatorii autorizati in conditiile stabilite de acest act normativ. Asociatia este autoritatea competenta care organizeaza, coordoneaza si autorizeaza desfasurarea activitatii de evaluator autorizat in Romania si reprezinta interesele profesiei de evaluator autorizat la nivel national si international.

In prezent asociatia numara peste 4300 membri titulari si 350 de membri corporativi si isi desfasoara activitatea atat la nivel sediului sau central din municipiul Bucuresti cat si la nivelul celor opt filiale din teritoriu.

Pentru informatii suplimentare va rugam sa vizitati site-ul nostru www.anevar.ro