NEWSLETTER APRILIE 2020
 
Asociația Națională a Evaluatorilor Autorizați din România
 
 
Știri ◾ POZIȚIA ANEVAR CU PRIVIRE LA ACTIVITATEA DE EVALUARE ÎN CONTEXTUL PANDEMIEI COVID-19 ◾ Opinia organizațiilor internaționale despre impactul Pandemiei asupra exercitării profesiei ◾ Revista „Valoarea, oriunde este ea” – Nr. 26 ◾ Revista „VALUE- WHEREVER IT IS” – Nr. 6 ◾ „Rvista de Evaluare – The Valuation Journal” – Ediție nouă ◾ Suspendarea depunerii directe a actelor la Registratura ANEVAR
 
Poziția oficială ANEVAR
 
Newsletter-ul și în spațiul oficial ANEVAR de social media
 

POZIȚIA ANEVAR CU PRIVIRE LA ACTIVITATEA DE EVALUARE ÎN CONTEXTUL PANDEMIEI COVID-19

POZIȚIA ANEVAR CU PRIVIRE LA ACTIVITATEA DE EVALUARE ÎN CONTEXTUL PANDEMIEI COVID-19

În contextul actual socio-economic, creat de Pandemia cu COVID-19, suntem aproape de membrii noștri printr-o serie de măsuri adoptate cu scopul de a sprijini buna desfășurare a activității de evaluare în România și prin comunicarea periodică a unor informații utile acestora. Astfel, ANEVAR a formulat un punct de vedere oficial ce vizează contextul actual în care membrii Asociației își desfășoară activitatea profesională, intitulat: Poziția ANEVAR cu privire la activitatea de evaluare în contextul Pandemiei cu COVID-19 .

Documentul poate fi consultat aici.

Opinia organizațiilor internaționale despre impactul Pandemiei asupra exercitării profesiei

Opinia organizațiilor internaționale despre impactul Pandemiei asupra exercitării profesiei

Organizații de evaluatori din lume, precum și furnizorii de servicii de evaluare au emis și au actualizat în această perioadă îndrumare și recomandări pentru evaluatori. Link-ul de mai jos vă va direcționa către puncte de vedere, cercetare și îndrumare în legătură cu activitatea de evaluare pe perioada Pandemiei cu COVID-19, publicate de organizaţiile profesionale de evaluare din întreaga lume, avându-se însă în vedere specificitatea piețelor interne din România (dezvoltare, transparență, senzitivitate, percepție investitori, reglementări șamd).

COVID-19 și activitatea de evaluare

Revista „Valoarea, oriunde este ea” – Nr. 26

Revista „Valoarea, oriunde este ea” – Nr. 26

Ediția aceasta a revistei reflectă activitatea profesională din primul trimestru al acestui an. Conține articole de opinie, un interviu cu reprezentanții noii conduceri a Asociaței, un interviu cu Florin Dănescu – Președintele executiv ARB și multe alte informații și noutăți.

Vă invităm să o descărcați din aplicația mobilă REVISTA VALOAREA sau să o parcurgeți în format .pdf pe site-ul nostru, aici.

Revista „VALUE- WHEREVER IT IS” – Nr. 6

Revista „VALUE- WHEREVER IT IS” – Nr. 6

Varianta în limba engleză a revistei Valoarea, oriunde este ea”, este disponibilă în aplicația mobilă REVISTA VALOAREA sau, în format .pdf, pe site-ul nostru, aici.

„Rvista de Evaluare – The Valuation Journal” – Ediție nouă

„Rvista de Evaluare – The Valuation Journal” – Ediție nouă

A apărut un nou număr al Revistei de Evaluare/ The Valuation Journal. Toate articolele, în română și engleză, pot fi citite aici.

Pentru a putea descărca articolele integral, trebuie să aveți/ creați un cont gratuit de utilizator pe site-ul revistei.

Suspendarea depunerii directe a actelor la Registratura ANEVAR

Suspendarea depunerii directe a actelor la Registratura ANEVAR

Asociația Națională a Evaluatorilor Autorizați din România îi informează pe membrii săi și alte persoane interesate, după cum urmează:

Având în vedere măsurile preventive dispuse la nivel național pentru a preîntâmpina evoluții nedorite legate de CORONAVIRUS (COVID-19), dorim să vă aducem la cunoștință că, din rațiuni de prudență, pe toată perioada restricțiilor impuse de decretarea stării de urgență în România, sunt suspendate activitățile de depunere directă de acte la Registratură .

Încurajăm folosirea mijloacelor electronice de comunicare (e-mail-urile de pe pagina web http://site2.anevar.ro/pagini/echipa) sau la distanță (serviciul poștal).

Vă mulțumim!

POZIȚIA OFICIALĂ ANEVAR

Punctele de vedere oficiale ale Asociației cu privire la diverse aspecte ce vizează profesia de evaluator pot fi consultate aici.

Newsletter-ul și în spațiul oficial ANEVAR de social media

Citiți Newsletter-ul nostru și în paginile oficiale ale ANEVAR de Facebook, Twitter și LinkedIn. Conectați-vă cu noi prin intermediul celor trei conturi de social media și veți primi în timp real toate informațiile despre evenimentele și activitățile Asociației!

Ne găsiți aici:

Informatii de contact ANEVAR

Sediul central
Str. Scarlatescu nr. 7, sector 1, Bucuresti, 011158

Telefon:    +4 021 315 6564    +4 021 315 6505
Fax:    +4 021 311 1340
E-mail:    anevar@anevar.ro
Program:    Luni - Joi: 09:00 - 17:30
Vineri: 09:00 - 15:00

Pentru informatii de contact privind filialele asociatiei, va rugam sa vizitati site-ul nostru.

Despre Newsletter

Newsletter-ul ANEVAR este o publicatie lunara in care va prezentam articole din domeniul evaluarilor si noutati despre organizatia noastra.

Daca doriti sa nu mai primiti acest newsletter, va rugam sa urmati instructiunile din pagina dupa ce dati click pe cuvantul DEZABONARE.

Despre ANEVAR

Asociatia Nationala a Evaluatorilor Autorizati din Romania a luat fiinta, in anul 2011, in baza Ordonantei Guvernului Romaniei nr. 24/2011 privind unele masuri in domeniul evaluarii bunurilor, aprobata cu modificari prin Legea nr. 99/2013, ca organizatie profesionala de utilitate publica, fara scop patrimonial, din care fac parte evaluatorii autorizati in conditiile stabilite de acest act normativ. Asociatia este autoritatea competenta care organizeaza, coordoneaza si autorizeaza desfasurarea activitatii de evaluator autorizat in Romania si reprezinta interesele profesiei de evaluator autorizat la nivel national si international.

In prezent asociatia numara peste 4300 membri titulari si 350 de membri corporativi si isi desfasoara activitatea atat la nivel sediului sau central din municipiul Bucuresti cat si la nivelul celor opt filiale din teritoriu.

Pentru informatii suplimentare va rugam sa vizitati site-ul nostru www.anevar.ro